Hirdetés

Előzetest kapott Noomi Rapace izlandi horrorja, a Lamb

|

A trailer alapján nem a jump scare-ek, hanem a szürreális hangulat fog nyomasztó érzést kiváltani a nézőkben.

Hirdetés

Valdimar Jóhannsson elsőfilmes rendezőnek olyan ajándék adatott, melyet sok más kollégája megirigyelne: legelső rendezésében, a Lambben olyan sztár kegyeit sikerült elnyernie, mint Noomi Rapace. Emelve a téteket, az izlandi direktor rögtön egy a hazájában játszódó horrorprojekt főszerepét aggatta Rapace kisasszonyra, az első előzetes pedig a jól bevált "kevesebb néha több" receptjét követi, ugyanis a szürreális hangulaton kívül nem tudunk meg sok mindent a történetről, viszont a címre is utaló bárányokból akad jó pár képkocka.

Hirdetés

A Lamb szinopszisa szerint egy izlandi vidéki házaspár a természet áldásaként fogja fel, amikor egy csodába illő ajándék pottyan az ölükbe, csakhogy az események gyorsan sokkal rosszabbra fordulnak. A trailer alapján Jóhannsson szintén a folklórban rejlő rettenetet igyekszik kiaknázni, ami a tengerentúlon az elmúlt években nagyon bejött Robert Eggersnek (A világítótorony, A boszorkány) vagy Ari Asternek (Fehér éjszakák, Örökség).

Titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.