Hirdetés

Feszült thrillerben vádolják gyilkossággal Jake Gyllenhaalt a Presumed Innocent első kedvcsinálójában

|

A Holtodiglanra hajazó sorozattal jelentkezik hamarosan a színész.

Hirdetés

1990-ben készült már egy film a történet alapján Ártatlanságra ítélve címen, Harrison Forddal a főszerepben, amely emlékezetesen mutatta be a főszereplő karakter, Rusty Sabich kálváriájának történetét. Most, majdnem 35 évvel később az Apple látott fantáziát a sztoriban, akik sorozatként adaptálják képernyőkre hamarosan. Ehhez érkezett meg nemrég az első előzetest.

A Scott Turow azonos című regénye alapján készült nyolc részes limitált sorozat végigkíséri majd a nézőket azon a szörnyű gyilkosságon, amely felforgatja a chicagói ügyészi hivatalt, amikor Rusty Sabich (Gyllenhaal) főügyészhelyettest gyanúsítják a bűncselekménnyel.

Hirdetés

A széria egy megszállottsággal, szexszel, politikával és szerelemmel átitatott történetet jár körbe, miközben a vádlott azért küzd, hogy összetartsa családját és házasságát, és kiderítse, mi történt.

Gyllenhaal mellett fontosabb szerepben feltűnik még Ruth Negga (Preacher, Warcraft: A kezdetek), Peter Sarsgaard (Batman, The Killing), Bill Camp, O-T Fagbenle, Chase Infiniti, Nana Mensah, Renate Reinsve, Kingston Rumi Southwick, és Elizabeth Marvel.

A sorozat június 12-én debütál az Apple TV+ kínálatában. Ti várjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.