Hirdetés

Az aszfalt királyai - pörgős és meggyőző az első előzetes

|

Ha hihetünk a trailernek, akkor itt kő kövön nem marad - pozitív értelemben persze.

Hirdetés

Egy ideje már nagy kíváncsiság övezi James Mangold legújabb rendezői munkáját, a Ford v. Ferrarit - elsősorban persze nem őmiatta. Mangold a szakmájában egy tisztes iparos, aki sokszor beletenyerelt már a tutiba (Logan, Börtönvonat Yumába vagy éppen A nyughatatlan), viszont legalább ennyiszer készített megosztó alkotásokat is (Farkas, Kéjjel-nappal, Kate és Leopold, Édes kis semmiség). Így a Ford v. Ferrari inkább a főszereplők és maga a történet miatt kezdte el érdekelni a nagyközönséget, ami most már hatványozottan igaz, hiszen megjelent az első előzetese, ami kapcsán nagyon bizakodóak vagyunk.

 

Hirdetés

A történet szerint 1966-ban járunk, amikor is az akkora még gyerekcipőben járó Ford nagyot mert álmodni, és elhatározta, hogy a 24 órás Le Mans-i futamon legyőzi a Ferrarit. Emiatt nem csak egy sokkal jobb és sokkal gyorsabb autót kellett megépíteniük, de még egy profi sofőrt is találniuk kellett, akinek a kisujjában van a versenyzés. Ha nem tudnánk, hogy ez egy igaz történeten alapuló film, rögtön azt hinnénk, hogy ez egy igaz történeten alapuló film, viszont ezzel nincsen semmi baj. Főleg akkor nem, ha olyan színészekkel forgatták le az egész mozit, mint az átalakulóművész Christian Bale (aki az Alelnök forgatását követően újfent drasztikusan lefogyott), Matt Damon (Ryan közlegény megmentése), Jon Bernthal (The Punisher-sorozat) vagy Caitriona Balfe (Super 8).

A Ford v. Ferrari (aminek nem mondjuk ki a magyar címét, ha kicsit is akarunk adni az esztétikára) idén novemberben kerül majd a mozikba világszerte. A kérdés már csak az, mennyiszer kell megnéznünk a Rush-t, hogy kibírjuk a premierig?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.