Hirdetés

Hosszabb előzetest kapott az új Hamupipőke film

|

Az új videóban még Pierce Brosnant is látni a király szerepében.

Hirdetés

Az Amazon Prime egyik legújabb produkciója, a Cinderella (vagyis Hamupipőke) kapcsán már akkor rengetegen felvonták a szemöldöküket, amikor megjelent az első hivatalos teaser róla. Számtalan kérdés szegeződött a filmnek, és valljuk be, többsége abszolúte jogos is volt. Leginkább az egész létjogosultságát firtatták, főleg a 2015-ös Kenneth Branagh által rendezett (és teljesen jól működő, szórakoztató) adaptáció fényében. A minap egy hosszabb előzetes is megjelent a mozihoz, ami továbbra sem hessegeti el kérdéseket vagy ad rájuk választ, de legalább Pierce Brosnan is felbukkan benne.

Hirdetés

A közel háromperces előzetes alapján tisztán látszik, hogy az új Hamupipőke egyáltalán nem árul zsákbamacskát: pontosan azt fogjuk kapni, amit most látunk. Egy igencsak mézesmázos és giccses adaptációt az eredeti meséből rengeteg (sokszor oda nem illő) zenés betéttel. A színészgárda azért ad némi okot a bizakodásra (Camila Cabello mellett Idina Menzel, James Corden, Minnie Driver és sokunk kedvenc 007-es ügynöke, Pierce Brosnan is felbukkan majd), és miattuk reméljük, hogy jól is fog elsülni.

Ti mit gondoltok az előzetes alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.