Hirdetés

Pierce Brosnan szuperhősnek áll a Black Adamben

|

A neve pedig Fate. Doctor Fate.

Hirdetés

Ha valamire mindenképp jó volt az egy hete debütált Zack Snyder: Az Igazság Ligája, akkor az az, hogy feltüzelte az érdeklődést a DC elkövetkezendő projektjei iránt, amelyek egyike sem folytatja a 4 órás filmben felvázoltakat. Tegnap már hírül adtuk, hogy Helen Mirren csatlakozott a Shazam! - Fury of the Gods stábjához, mint annak főgonosza, a Zachary Levi alakította szuperhős ellenlábasának, Black Adamnek régóta halogatott különálló filmje viszont most egy újabb nagyágyút szerződtetett le Dwayne Johnson címszereplője mellé.

Hirdetés

Vagy még inkább ellenében. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis James Bond maga, vagyis Pierce Brosnan fogja alakítani a szuperhős Doctor Fate-et, polgári nevén Kent Nelsont, egy egykori régész fiát, aki mágikus képességeit a sisakjának köszönheti. Gyakorlatilag ő a DC saját bejáratú Doctor Strange-e és egyben egyik legrégebbi figurája, akit még 1940-ben talált ki Gardner Fox és Howard Sherman. Mivel Black Adam az Amerikai Igazság Szövetségével, az Igazság Ligájának előfutárával küzd meg és Fate annak alapító tagja, ezért karaktere adott volt.

Brosnan ezzel pedig csatlakozott egy olyan szuperhőscsapathoz, amelyben felbukkan Sólyomember (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo) és Cyclone (Quintessa Sindell), de az élőszereplős Aladdin Jaffarja, Marwan Kenzari is felbukkan majd a filmben. A direktori székben Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Ismeretlen férfi, A zátony, Az árva) foglal helyet, aki a tavalyról idénre elhalasztott Dzsungeltúrában már dolgozott együtt Johnsonnal. A forgatás hamarosan megkezdődik, a film bemutatóját viszont egyelőre nem tudni, de vélhetően még a Shazam! folytatásának 2023-as nyári premierje előtt megérkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.