Hirdetés

Ismét valami csodásat teremthetett az A24, íme a Past Lives első trailere

|

A Sundance Filmfesztiválon nagy sikert aratott Celine Song rendezői debütálása.

Hirdetés

Tavaly a vállalat tízéves fennállásának apropójából kicsit közelebbről is megvizsgáltuk az A24 addigi pályafutását, és egyúttal arra a lehetetlen feladatra vállalkoztunk, hogy toplistát készítettünk azokat a filmeket felsorakoztatva, amik szerintünk a legjobbak a stúdió felhozatalából. 

Az A24 pedig menetel tovább rendületlenül, idén már nálunk is megjelent az Oscar-esélyes újdonságuk, a Brendan Fraser nevével fémjelzett A bálna, jön Ari Aster új filmje, a Beau is Afraid Joaquin Phoenix főszereplésével és ne felejtsük el Celine Song rendezői bemutatkozását se, aki korábban Az Idő Kereke című Amazon Prime Video-sorozat írócsapatában is megfordult. 

Hirdetés

Első nagyjátékfilmje, a Past Lives névre keresztelt romantikus dráma az ő írásában és rendezésében készült, és a Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be nagy sikerrel. A történet egy gyermekkori szerelmespárról, Noráról (Greta Lee) és Hae Sungról (Teo Yoo) szól, akik együtt szerettek volna megöregedni, ám álmaik szertefoszlanak, amikor a lány családja elhagyja Dél-Koreát és az Egyesült Államokba költöznek. Nora új életet épített fel Amerikában, újra felfedezi a szerelmet. Hae Sung azonban húsz évvel később újra felbukkan Nora életében, ami felforgatja a dolgokat. 

Egyelőre nem tudni, hogy bemutatják-e a magyar mozik, de nagyon reméljük, hogy igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.