Hirdetés

Újabb hátborzongató előzetesen az AZ

|

És ez sem kecsegtet túl sok jóval a bohócfóbiásoknak... és a gyerekeknek... és a gyerekeseknek...

Hirdetés

És a sort még lehetne folytatni. Mindenesetre a New Line Cinema kiadott egy újabb előzetest Stephen King újragondolt mesterművéből, amelyből már 1990-ben készült egy két részes TV-film. Ez talán azon kevés remake egyike lesz, ami nem vall szégyent az eredetire.

Hirdetés

Az új előzetes eleje mondhatni igazán idillikus, a tipikus 80'-as évekbeli boldog képekkel, amikor még (most bezzeg a mi időnkben taktusok következnek) egy gyereknem attól érezte jól magát, ha egész nap a gép előtt ülhetett, hanem kint játszott a szabadban (nuku konzol), és barátokat szerzett, csajozott. De amikor egy gyerek eltűnik, barátai útra kelnek, hogy megkeressék, de nem számítanak az ördögi Pennywise-ra.

Egyelőre jó ötletnek tűnik, hogy a cselekményt meghagyták eredeti közegében (King regénye 1986-ban jelent meg), hiszen amúgy is reneszánszát éli a korszak előtti nosztalgia, akár A galaxis őrzői vol. 2-t, akár a Stranger Thingset nézzük, amelynek Mike Wheelerjét alakító Finn Wolfhard itt is a kis csipet-csapat tagját alakítja, míg Pennywise-t a Beavatott sorozatból ismerős Bill Skarsgard formálja meg.

A filmre meglepően nagy érdeklődés mutatkozik, miután az első előzetese bődületes rekordot döntött, ezzel aktuális Halálos iramban, Szürke ötven árnyalata és Star Wars epizódot lealázva. Az Andrés Muschietti (Mama) által rendezett remake szeptember 7.-én lebeg be a lufijaival együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.