Hirdetés

Megérkezett Az új mutánsok második szinkronizált előzetese

|

Végre helyes vágányra terelték a mostoha sorsú X-Men-filmet?

Hirdetés

Még talán vannak itt olyanok, akik emlékeznek, hogy 2017-ben jelentették be először egy kisebb ízelítővel karöltve a filmet, azt ígérve, hogy már az elkövetkező évben a mozik vásznain láthatjuk. Majd a bejelentést követően rögtön el is szalasztották a premiert, amit később tovább, majd még tovább halasztottak, és végül elérkeztünk oda, hogy még maguk a színészek sem tudták megmondani, láthatjuk-e valaha a filmet. Rég letettünk Az új mutánsokról, ám a Fox felvásárlásával a Marvel Studios égisze alá kerültek vissza ezen jogok is, így kezdett feléledni a rajongókban a remény. Csalódniuk pedig nem kellett, hiszen Kevin Feige felügyelete alatt valóban mozikba fog kerülni a film, melyhez egy új szinkronizált előzetes is érkezett.

Hirdetés

Az új mutánsok idén áprilisban, napra pontosan 2-án fog debütálni a mozikban, a rendezői székben pedig a Csillagainkban a hiba egykoron ünnepelt direktora, Josh Boone foglalt helyet. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Anya Taylor-Joy (A boszorkány), Maisie Williams (Trónok harca), Charlie Heaton (Stranger Things) vagy éppen Antonio Banderas (Desperado). Íme az új előzetes, amely segít eldönteni, hogy kell-e nekünk ez: 

Szinkronizált

Eredeti

Ti várjátok még a filmet, vagy már letettetek róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.