Hirdetés

Bemutatkozik Kiképző a Fekete Özvegy új előzetesében

|

Vadonatúj képsorokat kaptunk a Fekete Özvegyből, amelyeken egy kicsit többet láthatunk a film rejtélyes gazfickójából, az elképesztő képességekkel rendelkező Kiképzőből.

Hirdetés

Úgy döntött a Marvel, hogy a filmes univerzum 4. fázisát a múltban kezdi, és megismerteti a nézőkkel Fekete Özvegy (Scarlett Johannson) egyik utolsó akcióját, ami egybeforr Natasha eredetével. Az előzetesből kiderül, hogy újra beindult a Fekete Özvegy-program, amelynek főhősünk szeretne véget vetni, és szerencséjére mindezt nem kell egyedül tennie. Csatlakozik hozzá egykori "családja", akik a jelek szerint Natashához hasonlóan szintén kikerültek a vezetés kegyeiből.

Hirdetés

Az új előzetes a Kiképzőből is többet mutat, akinek a kiléte nem csupán Natasha, hanem a nézők előtt is rejtély, így nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy kit szerződtetett le a Marvel erre a szerepre. A karakter képes gyakorlatilag azonnal megtanulni és lemásolni mások mozdulatait, legyen szó pusztakezes harcról, vagy éppen eszközhasználatról. Ilyen képességekkel komoly akadályt jelent majd a szupererők nélküli Fekete Özvegy számára, és van egy olyan sanda gyanúnk, hogy más Marvel karakterekkel is szembekerülhet a későbbi filmekben, sorozatokban.

A Fekete Özvegy 2020. április 30-án érkezik a mozikba, Cate Shortland (Lore) rendezésében. Főbb szerepekben Scarlett Johannson, David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (Fehér éjszakák), Rachel Weisz (A kedvenc) és O-T Fagbenle (A szolgálólány meséje).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.