Hirdetés

Taylor Sheridan új sorozata adrenalinnal dúsított trailert kapott

|

A Paramount+-ra érkező Special Ops: Lioness egy izgalmas kémes történetet vetít előre.

Hirdetés

Ami a Marvel számára Kevin Feige, az a Paramountnak Taylor Sheridan. Sheridan az utóbbi években olyan masszív sorozatuniverzumokat alkotott a Paramount+ számára, mint a már két spin-off szériával is büszkélkedő Yellowstone (plusz az 1883 és az 1923), a Mayor of Kingstown vagy a Tulsa King.

Aki pedig azt gondolta volna, hogy Sheridan itt meg is állt, az most tévedett, hiszen nyakunkon az új szériája, ami ezúttal a hírszerzés és a kémek világába kalauzol minket, ami a Special Ops: Lioness címre hallgat. Ez utóbbi projekt most látványos és feszültségteljes trailert is kapott, amit alább megleshettek.

Hirdetés

Nos, már elegen belerúgtak az Amazon Citadellájába, de muszáj megjegyezni, hogy ez az alig kétperces videós összeállítás máris többet nyújt és ígér, mint azt tette Jeff Bezos pénztemető projektje. A főszereplőt Laysla De Oliveira alakítja, aki a valóságban is létező CIA programban, a Lionessben vesz részt, hogy egy terrorista sejtbe beépülve semlegesítse azt. Mellette főbb szerepet kap Zoe Saldana, aki ezúttal egy kiképzőtiszt bőrébe bújhat bele, de Nicole Kidman, Morgan Freeman és Michael Kelly is felbukkannak, csak hogy az ismerősebb neveket említsük.

A széria július 23-án rajtol el a Paramount+-on. Titeket felcsigázott az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.