Hirdetés

Kiderült, mikor debütál az új Penge film

|

A Fénybenjáró mozis vámpírvadászatára még egy darabig várnunk kell sajnos.

Hirdetés

Habár tegnap a teljes negyedik fázis filmjeit bejelentették, egy kérdés mégis megválaszolatlan maradt a Marvel comic-coni bemutatója kapcsán: mi a helyzet az újonnan beharangozott és egyelőre nagyon ígéretesnek tűnő Penge (Blade) mozival kapcsolatban? Eddig azt tudtuk meg, hogy a kétszeres Oscar-nyertes Mahershala Ali (Holdfény, Zöld könyv, True Detective) fog új életet lehelni a Fénybenjáró vámpírvadászba, viszont hogy pontosan mikor érkezik a film, az csak lógott a levegőben. Mivel a negyedik fázissal együtt jelentették be ezt a projektet is, így sokan úgy könyvelték el magukban, hogy ez is a Fekete Özveggyel kezdődő etapba fog tartozni. A kételyeket maga a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige oszlatta el a minap, hiszen a legutóbbi interjújában erről is beszélt.

Hirdetés

Feige a Collidernek adott nyilatkozatában úgy foglalta össze a negyedik fázis projektjeit, hogy az előzőhöz, a harmadikhoz hasonlított azokat. Elmondása szerint rettentő fixnek tűnik ez a beosztás (amiben nem csak mozifilmek vannak, hanem a Disney+ jóvoltából már debütáló sorozatok is), viszont Feige fenntartja annak is a lehetőségét, hogy netán valami változni fog - bár erre kevés esélyt lát. Bővebben így nyilatkozott:

"Ez lesz a komplett negyedik fázis, de ugyanúgy, mint az anno öt éve bejelentett harmadiknál is látható és észrevehető volt, lehetnek mozgolódások, lehetnek változtatások, viszont mi már egy ideje dolgozunk ezen, szóval eléggé fix az egész. De mint mindig, most is jöhetnek változások…"

Ezek után Feige külön kiemelte, hogy az azóta népszerűvé vált új Penge film, sajnos nem lesz része az emlegetett negyedik fázisnak, sőt még biztosan azt se tudja megmondani, hogy az ötödiknek igen. Mindössze úgy nyilatkozott, hogy dolgoznak már a filmen, és körülbelül 2022-re esedékes maga a premier. Ha tényleg szükséges a minőségi munkához az idő, akkor ne kapkodják el, mint a mondás tartja, jobb későn, mint soha.

Ti várjátok már az új Penge filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.