Hirdetés

Hivatalos képen a Fekete Özvegy film főgonosza

|

Egy megosztott koncepciós rajz árulta el végre a főellenség kilétét, és ennél jobban nem is örülhetnénk.

Hirdetés

Azt tegnap már megtudtuk, hogy a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának első filmje a jövőre érkező Fekete Özvegy mozi lesz, amiben a Végjátékban jelentős szerepet kapó Scarlett Johansson karakterére fókuszál - és amit persze idehaza forgattak. Viszont a sok-sok pletyka és lesifotó után végre hivatalosan is elismerte a Marvel, hogy Natasha Romanoff ellenfele Taskmaster lesz, aki most először fog debütálni a nagyvásznon. A bejelentéshez még egy koncepciós rajzot is csatoltak, egészen pontosan a Marvel filmek vizuális részlegének vezetője, Andy Park posztolta ki az Instagramjára a premierdátummal egyetemben.

Hirdetés

Felettébb ötletes és egyben ígéretes lépés volt a forgatókönyvírók részéről, hogy egy ennyire komplex, sokrétű és eddig nem látott szereplőt tettek meg főellenfélnek, akivel egyrészt Natashának ténylegesen meg fog gyűlni a baja, másrészt ez máris sokkal érdekesebbé teszi az egész film alapkoncepcióját. (Azért valljuk be, Fekete Özvegy karakterét hellyel-közzel lezárták a Végjátékban, így egy izgulásért felelős alappillér rögtön ki is esik, viszont Taskmasterrel egészen másképp viszonyulunk a filmhez.)

 

Aki nem ismerné vagy már rég olvasta a karakterhez köthető képregényeket, Taskmaster egy olyan gonosz, aki nem tesz mást, csak imitál. Ellenfelének mozgását, képességeit, ügyességét egyszerűen megjegyzi, és imitálva ugyanolyan erővel képes visszatámadni. Ez máris érdekesnek tűnik, és kíváncsian várjuk, mit fognak kihozni a Romanoff-Taskmaster párbajból. A Fekete Özvegy filmben Johansson mellett szerepelni fognak még olyan színészek, mint O. T. Fagbenle (A szolgálólány meséje), David Harbour (Stranger Things), Rachel Weisz (A kedvenc), valamint generációja vitán felül egyik legjobb színésze, Florence Pugh (Fehér éjszakák).

A Fekete Özvegy jövőre, 2020 májusában fog debütálni. Szerintetek jó ötlet volt Taskmastert behozni a filmbe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.