Hirdetés

Hivatalos: elmarad a 2020-as San Diegó-i Comic-Con

|

Minden évben hírek tucatját generálta, a koronavírus miatt azonban idén nem merték megkockáztatni.

Hirdetés

A világ leghíresebb Comic-Conja nyaranta kerül megrendezésre San Diegóban és napokon keresztül ellát minket temérdek információval, bejelentéssel, videóval és képekkel mindenről, ami geek. Tavaly többek között itt debütált a The Witcher sorozat legelső előzetese, a Star Trek: Picard első trailere, a Jay és Néma Bob Reboot kedvcsinálója, a Top Gun: Maverick ízelítője és lepleződött le, hogy a Marvel milyen filmekkel készül 2020 és 2021 között, tehát az esemény tényleg fontos volt azoknak is, akik nem vettek részt személyesen rajta. 

Hirdetés

Miután a járvány miatt folyamatosan fújják le globálisan az eseményeket és a mozik is zárva tartanak, illetve aki csak teheti, házi karanténban van, ezért várható volt, hogy a júliusra betervezett San Diegó-i Comic-Con sem ússza meg a helyzetet, most viszont hivatalossá vált, hogy az idei összejövetel elmarad. A szervezők közleménye alapján a rendezvény 50 éves történetében most először mély sajnálattal tudatják, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel 2020-ban elmarad a Comic-Con és legközelebb 2021. július 22. és 25. között kerülhet rá sor.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az augusztus 15. és 16. közé tervezett, legelső Budapesti Comic-Connak mi lesz a sorsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.