Hirdetés

Pletyka: A Fekete Özvegy elhalasztása nem lesz hatással a Marvel idővonalára

|

Legalábbis erről szólnak a legújabb pletykák.

Hirdetés

Sajnos a Fekete Özvegy sem úszta meg a halasztást, hiszen a többi stúdió után nemrég a Disney is arra az elhatározásra jutott, miszerint jobb lenne, ha mégsem küldenék májusban mozikba az idei év egyik nagy durranásának szánt Marvel-kalandot, hanem megvárják, amíg elül a fertőzés veszélye. Emiatt azonban sokan aggódni kezdtek, hogy borulhat a stúdió gondosan megtervezett és betáblázott, filmeket és sorozatokat egyaránt tartalmazó negyedik fázisa, azonban a hírek szerint a rajongóknak nincs mitől félnie.

Hirdetés

Egy a stúdióhoz közeli forrás ugyanis azt állítja, hogy a Fekete Özvegy késleltetett mozis premierje egyáltalán nem fogja befolyásolni a betervezett idővonalat. A magát megnevezni nem kívánó személy ugyan nem tisztázza pontosan, hogy ez mit jelent, mindenesetre könnyen meglehet, hogy igaznak bizonyul a hír. Hiszen a következő projekt a Marveltől az augusztusban a Disney+-ra érkező Sólyom és a Tél Katonája-sorozat lesz, utána pedig a novemberre tervezett Örökkévalók, és mivel a Fekete Özvegy a múltban játszódik majd (a Polgárháború és a Végtelen háború között), ezért valójában nem is számít igazán, hogy mikor kerül bemutatásra. 

Persze még a Disney sem teheti meg, hogy a végtelenségig húzza a film premierjét, hiszen már így is milliókat költhettek el az eddigi marketingkampányra, ami gyakorlatilag kidobott pénznek bizonyult, és ha megtalálják az új premierdátumot, akkor oda megint el kell költeniük valamennyit a további reklámanyagokra. Emiatt pedig természetesen azt sem engedhetik meg maguknak, hogy egy zsúfolt időszakban mutassák be, nehogy veszteséges legyen végül a film. Azért reméljük, hogy nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.