Hirdetés

A Pixar másodhegedűssé vált volna a Disney égisze alatt?

|

A Pixar zsinórban harmadik filmje jelenik meg csupán a Disney+ streamingplatformon, ami a produkciós cég alkalmazottait rendkívül csalódottá teszi.

Hirdetés

2020 karácsonyán húzott egy merészet a Disney, jobban mondva Bob Chapek vezérigazgató, és a Pixar aktuális animációs filmjét, a Lelki ismereteket mozi helyett a Disney+ streamingplatformon tették elérhetővé a nézők számára. Chapek húzása bejött, csak 2020 decemberében 8.1 millió új felhasználóval bővült a platform.

Hirdetés

A Pixar ezután a Lucával járt hasonlóképpen, hogy aztán idén január 7-én újabb gyomrost kapjon, miután hivatalosan is bejelentették a Disneynél, hogy a Pirula Panda szintén elkerüli a mozikat (azokban az országokban, ahol működik a streamingplatform). A Pixar animátorait nem meglepő módon a lehangoló csalódottság jellemzi a Disney döntései folytán, és bár megértik, hogy a COVID miatt alaposan átalakult a mozis disztribúciós struktúra, azért azt nehezményezik, hogy a Walt Disney Animationtől érkező Raya és az utolsó sárkány megkapta a mozis bizonyításra a bizalmat.

A Pixar következő nagy durranása a Toy Story spin-off Lightyear lesz, melynek promózását már el is indította a Disney - többek között a trailert levetítették a bevételi rekordokat megdöntögető Pókember: Nincs hazaút előtt az amerikai mozikban. Ha esetleg a Disney bármilyen indokból kifolyólag azt is csak a Disney+-on tenné elérhetővé a premier napján, az talán már nemcsak csalódottságot, hanem dühöt és haragot is kiválthat a Pixar dolgozóinál, ami nem vetne jó fényt az anyacégre.

Hogy érzitek, a Pixartól érkező animációs filmek megérdemelnék minden esetben, hogy a moziban is megtekinthessék őket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.