Hirdetés

A She-Hulk és az Avatar 2 színészeivel erősít a Sikoly 6

|

Közben pedig a Sikoly 4-ből is ismert Emma Roberts is jelezte visszatérési szándékát.

Hirdetés

Mindenképp fura lesz a soron következő Sikoly film, hiszen az elmúlt hetekben eldőlt, hogy Neve Campbell nélkül folytatódik a franchise. A színésznő döntését a kollégái megértéssel fogadták, és akármennyire is összeforrt a neve a franchise-zal, az élet megy tovább. Ennek megfelelően a casting munkálatok sem álltak le, és négy újabb névvel bővült a színészek sora.

Hirdetés

Érkezik Jack Champion, akit decemberben majd az Avatar 2-ben csodálhatunk meg, Liana Liberato (Kemény motorosok), Devyn Nekoda, illetve Josh Segarra - utóbbit a nyár végén debütáló She-Hulkban nézhetjük meg magunknak. Azt pedig már korábbról tudjuk, hogy a fiatal túlélők mellett Courtney Cox és Hayden Panettiere is visszatérnek, illetve Dermot Mulroney révén egy igazi veteránnal is erősödött a stáb.

Mivel a 2022-es Sikolyban Skeet Ulrich egyfajta pszichopata őrangyalként bukkant fel, ez megnyitotta a kaput, hogy látomások révén a franchise már nem élő karakterei is visszaköszönjenek. Ennek apropóján a Sikoly 4-ben játszó Emma Roberts is kifejtette a Dread Centralnak adott interjújában, hogy a Sikoly franchise-ba térne vissza a legszívesebben. Tekintve, hogy elég egyértelműen mutatták a karakterének halálát a negyedik részben, ezúttal is csak flashbackként vagy látomásként jöhetne szóba ennek megvalósítása. Ebben jöhetne kapóra Hayden Panettiere, aki a negyedik rész kevés túlélőinek egyike volt, és egyben Roberts karakterének egyik legjobb barátnője.

A Sikoly 6 nemcsak Campbell távolléte, hanem a helyszíne miatt is más lesz, mint az eddigiek, hiszen New Yorkban fog játszódni. Az eddigi nyilatkozatok alapján az eddigi legharagosabb és legvérszomjasabb Ghostface-szel lesz dolga a hőseinknek.

Ti várjátok már a jövő tavasszal érkező Sikoly 6-ot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.