Hirdetés

A franchise arca nélkül készül el a Sikoly 6

|

Neve Campbell, azaz Sidney Prescott visszadobta a neki nem tetsző ajánlatot.

Hirdetés

Eddig csupa jó hírről tudtunk beszámolni a Sikoly 6 háza tájáról - elvégre visszatérnek az ötödik film rendezői, annak fiatal túlélői, Courtney Cox, a negyedik felvonás közönségkedvence, Hayden Panettiere, illetve újoncként Dermot Mulroney is felült a hypevonatra. David Arquette érthető okokból már kimarad a buliból, ám most igazi érvágás érte a projektet, ugyanis Neve Campbell, a túlélő királynő hivatalosan is dobbantott a produkcióból.

Hirdetés

Előbb a Deadline értesült Campbell döntéséről, majd később a színésznő maga is megerősítette a pletykát.

"Sajnos nem leszek benne a következő Sikoly filmben. Nőként extrémen keményen kellett dolgoznom a karrierem során, hogy megalapozzam az értékemet, különösképpen a Sikolyt illetően. Úgy éreztem, hogy az ajánlat, amit kaptam tőlük, az nem volt egyenértékű azzal az értékkel, amit eddig a franchise számára jelentettem."

25 év után tehát Sidney Prescott nélkül fog érkezni a soron következő Sikoly-film, aminek a renoméján ezzel a fejleménnyel máris csorba esik. Kérdés, hogy a rajongók miként fogják ezt a húzást honorálni a pénztáraknál. Mindenesetre David Arquette is kommentálta Campbell döntését, amit abszolút tiszteletben tart és megért.

"Szeretném, ha részese lenne (a hatodik filmnek). Egy Sikoly-film Sidney nélkül elég szerencsétlen, de egyben megértem a döntését. Bizonyos szempontból ez mindig is egy üzlet, és a készítőknek egyensúlyoznia kell, hogy beleférjenek a büdzsébe a filmgyártás során. Ugyanakkor ő még életben van! Jövőbeli filmekben még simán visszatérhet, de úgy hiszem, ez a rajongókon is fog múlni."

Ti mit szóltok a fejleményhez? Működőképes tud maradni a Sikoly franchise Sidney Prescott nélkül?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.