Hirdetés

A Szólíts a neveden rendezője készíti A sebhelyesarcú remake-et

|

Tony Montana és "kis barátja" modern köntösét egyenesen Luca Guadagnino dirigálja.

Hirdetés

Már évek óta kering a pletyka, hogy készül Al Pacino és Brian De Palma karrierjének egyik legnagyobb durranásának, A sebhelyesarcúnak a remake-je. Sokáig csak szóbeszéd tárgya volt, hiszen semmi konkrét dolgot nem lehetett róla tudni, az évek során pedig jöttek-mentek a kiszemelt színészek (pl. Diego Luna), illetve rendezők és forgatókönyvírók is (Antonie Fuqua, David Ayer), ám végül egyik ilyen elgondolásból sem lett semmi. Most viszont újra fellángolni látszik a remake körül a hangulat, hiszen amellett, hogy A nagy Lebowski és a Nem vénnek való vidék írói jegyzik a film forgatókönyvét (az előző tollforgatók vázlatait alapul véve), a Szólíts a neveden rendezőjét is leszerződtették - írta a The Hollywood Reporter.

 

Hirdetés

Luca Guadagnino, az igencsak érdekes és egyben felettébb furcsa látásmóddal és stílussal bíró direktor fogja ledirigálni a remake-et, akinek filmjeit nem csak az Akadémia, de a nézők is nagyon szeretik. Az előbb említett Szólíts a neveden mellett Guadagnino rendezte még a Vakító napfényben (A Bigger Slapsh) és a Szerelmes lettem (Io sono l'amore) mozikat is. Remake-féle újrázásokban is van tapasztalata, hiszen a 2018-as, majd' három óra hosszú pszichológia horrort, a Sóhajokat is ő készítette el, amely az eredeti, 1977-es filmen alapult. Guadagnino mellett a forgatókönyvírókat pedig nem is kell bemutatni, hiszen nincs az a filmszerető ember, aki ne ismerné Joel és Ethan Coen kvázi összes alkotását.

A sebhelyesarcú remake főszerepére (Luna távozása után) hivatalosan még nem jelentettek be senkit. Ti mit gondoltok, ki lenne a tökéletes "új" Tony Montana?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.