Hirdetés

A Szólíts a neveden rendezője nagyreményű drámasorozatot készített az HBO-ra, íme az előzetes!

|

Felnövéstörténet egy katonai bázison.

Hirdetés

Az HBO a Mark Ruffalo kettős szereplésével készült Ez minden, amit tudok című könyvadaptációval egyszer már magasra tette a lécet ebben az évben, most azonban újabb nagyreményű drámasorozat van kilátásban, ami szeptemberben debütál, méghozzá a világszerte elismert Szólíts a neveden és a sokkoló Suspiria direktora, Luca Guadagnino készítésében. Guadagnino a két említett alkotásával kétségtelenül az élvonalba repítette magát, szóval már a személye miatt is az őszi televíziós szezon egyik legjobban várt címe a We Are Who We Are névre hallgató sorozata.

Hirdetés

Az Olaszországban játszódó nyolcrészes szériában az Az és a Shazam! fiatal tehetsége, Jack Dylan Grazer alakítja a férfi főszerepet, egy 14 éves, introvertált fiút, Frasert, aki két anyukájával (Chloë Sevigny és Alice Braga) New Yorkból egy olasz katonai bázisba költözik. Mellette az újonc Jordan Kristine Seamón bizonyíthat Caitlin szerepében, aki magabiztos tinédzserként évek óta a bázison él. Fraser és Caitlin hamar összebarátkoznak egymással, kapcsolatuknak azonban számos próbát kell kiállnia, miközben kamaszokként egyre több személyes dilemmával kénytelenek szembenézni ebben a cseppet sem mindennapi környezetben.

Ha az eddigiek mégsem keltették volna fel az érdeklődéseteket, a minap kiadott első kedvcsináló (ami a zongorával kísért képsorokkal és a gyönyörű fényképezéssel akarva-akaratlanul is megidézi a Szólíts a neveden hangulatát) talán titeket is beszippant. Guadagnino két írótársával a forgatókönyv megírásában is közreműködött, ráadásul a rendezői teendőket is magára vállalta minden epizódnál. A We Are Who We Are szeptember 14-én startol az HBO-n, itthon minden bizonnyal az HBO GO kínálatában követhetjük majd nyomon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.