Hirdetés

Megérkezett a Ragyogás folytatásának utolsó szinkronos előzetese!

|

Magyar kedvcsináló az újabb Stephen King-adaptációhoz.

Hirdetés

Miközben két évvel a hatalmas sikerű első részt követően megérkezett a mozikba az Az Második fejezete, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy másik ígéretesnek tűnő Stephen King-adaptáció is a mozikba kerül idén ősszel. Ez az Álom doktor, amely évtizedekkel a Ragyogás eseményei után játszódik, és amihez most egy vadonatúj előzetest leplezett le a stúdió. 

Hirdetés

A filmváltozat a King által köztudottan utált Stanley Kubrick-féle Ragyogásban kisfiúként megismert, a Panoráma Szállóban történteket sokáig dühkitörésekkel és alkoholizmussal feldolgozni próbáló Danny Torrance történetét folytatja, akit immár felnőttként Ewan McGregor kelt életre. Danny most ápolóként dolgozik egy intézetben, ahol különleges képességét felhasználva a haldoklók szenvedésein igyekszik könnyíteni - innen ered az Álom doktor beceneve. Hamarosan azonban találkozik egy fiatal lánnyal, hozzá hasonlóan a "ragyogás" képességével megáldva, aki a férfi segítségére szorul.

McGregor ellenfele a produkcióban az Igaz Kötés nevű szekta lesz, melynek vezetőjét Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Utóhatás) játssza majd. Rajtuk kívül olyan sztárokkal találkozhatunk még az adaptációban, mint Zahn McClarnon (Westworld), Bruce Greenwood (Star Trek), illetve A szobából és a nemrég bemutatott Jó srácokból ismert gyerekszínész, Jacob Tremblay. Az impozáns színészgárda mellett a film író-rendezője is bizakodásra adhat okot Mike Flanagan, a The Haunting of Hill House és a szintén King egyik regénye által inspirált Bilincsben alkotójának személyében.

Szinkronos:

Eredeti: 

Az Álom doktor magyar premierje november 7-én lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.