Hirdetés

Anya Taylor-Joy lehet Furiosa a készülő Mad Max spin-offban

|

George Miller már Skype-on keresztül intézi a meghallgatásokat.

Hirdetés

A 2015-ös Mad Max - A harag útja valószínűleg a legjobb dolog volt, amit a széria rajongójaként csak kívánhattunk. A kultikus poszt-apokaliptikus világ megalkotója, George Miller egy vérgőzős akciófilmmel mutatta meg, hogy az évek mit sem fogtak rendezői kvalitásain, így nem csoda, hogy már azóta érik egy újabb Mad Max-film. Nos, koronavírus ide vagy oda, nagyon úgy fest, hogy meg is fogjuk kapni az újabb kalandot.

Hirdetés

Ugyan Tom Hardy remekül hozta a szótlan, de legalább annyira kemény Max Rockatansky, Miller filmjének központi karaktere valójában a Charlize Theron által megformált Furiosa volt, így talán nem is csoda, hogy egy saját filmet kap a karakter. Ez nem új hír, ám az már igen, hogy ha Skype-on keresztül is, de elkezdődtek a meghallgatások a szóban forgó szerepre. Miller pedig maga erősítette meg, hogy a napokban már fel is vette a kapcsolatot azzal az Anya Taylor-Joy-jal, akit Robert Eggers debütáló filmjéből, A boszorkányból, a Széttörve és az Üveg filmekből, vagy akár a most aktuális Emmából ismerhet a nagyközönség.

A várhatóan 2021-ben elstartoló forgatások, már csak Taylor-Joy korából is kiindulva, valószínűleg egy előzményfilmnek fognak megágyazni, ami nagy eséllyel azt mutatja be, hogyan is vált Furiosából egy olyan erős és emlékezetes karakter, aki végül ellopta a show-t A harag útjában. Azt persze nehéz megmondani, hogy a fiatal színésznő lenne-e a tökéletes választás a szerepre  (szerintünk egyébként nem kizárt), ám az garantált, hogy mindenképpen egy izgalmas casting lehetőségéről beszélünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.