Hirdetés

Az összes Star Wars-film felkerül az HBO GO-ra

|

Tavasszal az MCU filmjeit tette elérhetővé streaming felületén a hazai HBO, a nyár derekán pedig a mozgóképtörténet legnagyobb filmsorozatát hozzák el.

Hirdetés

Július 17-től kezdődően a Star Wars-saga eddig készült összes filmje felkerül sorban az HBO online videós platformjára, az HBO GO-ra. A streaming felületen már elérhető, ötévados animációs sorozat mellé így több ciklusban felsorakozik mind a 11 eddig készült élőszereplős mozifilm, valamint a 2008-ban bemutatott egész estés animációs alkotás is.

Hirdetés

Első körben július 17-én a Baljós árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja, a 2008-as A klónok háborúja animációs film és a Solo: Egy Star Wars-történet kerül fel az HBO GO-ra. Egy héttel később, július 24-én válik elérhetővé a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, az Egy új remény, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér. Végül az ezt követő hétvégén, július 31-én érkezik Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik, míg a legújabb, tavaly decemberben bemutatott film, a Star Wars: Skywalker kora augusztus 7-én debütál a platformon.

Akik még nem látták volna a teljes sorozatot, azoknak itt a remek lehetőség bepótolni, akik pedig újra átélnék a kalandokat, Darth karokkal várják őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.