Hirdetés

Ben Affleck megdícsérte Joss Whedon munkáját az Igazság Ligájában

|

A Batmant alakító színész elismerően nyilatkozott az utólag beugrott rendező munkájáról, valamint elmondta, hogy mit adott hozzá a filmhez.

Hirdetés

Mint tudjuk egy tragédia is beárnyékolja a jövő hónapban érkező Igazság Ligáját. Márciusban ugyanis Zack Snyder családi tragédia miatt sajnos ott hagyta a projektet, ami ugyan már kész volt, de még az utómunkálatok hátra voltak. A Warner gyorsan kapcsolt, és megnyerték Joss Whedont, aki az utómunkák mellett azonban a rengeteg pótforgatást is levezényelte.

Hirdetés

Emiatt persze fel is röppentek azok a pletykák, mely szerint hatalmas gondok vannak a filmmel, és Whedont csak azért hívták, hogy mentse a menthetőt. De mint kiderült szó sincs ilyesmiről, és a pótfelvételek ellenére egyedül Zack Snyder neve fog feltűnni a stáblistán, mint rendező, míg Whedon írói kreditet kap Chris Terrioval együtt. Ennek apropóján ült le nemrég Ben Affleck az SFX Magazinnal beszélgetni, és elárulta, hogy mit is tett hozzá Whedon a projekthez:

Joss azt hozta be a filmbe, amit a jó rendezők hoznak. Az ízlésével járult hozzá a filmhez. Egyfajta érzéke van ahhoz, hogy mi fog működni a történetben, és mi nem. Megvan benne az a fajta realista gondolkodás, amivel képes a karakterek és a konfliktus emberi oldalát úgy bemutatni, hogy átérezzük azt, hogy befogadható legyen. Gyakorlatilag ugyanazt csinálta, ami a Bosszúállókat is olyan remekké tette.

Adott egy rakás karakter, akik látszólag teljesen abszurd dolgokat művelnek, de Joss berántja a nézőt, segít azonosulni velük, érdekesnek és valódinak mutatja be őket. A legtöbben ismerik a képregényeket, sok ember rendelkezik azzal a tudásbázissal, de Jossban ezeken kívül megvan a tehetség is mindehhez.

Az Igazság Ligája november 16-án érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Luis Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera) és Jeremy Irons (Alfred).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.