Hirdetés

Benedict Cumberbatch szereplésével jön az új 39 lépcsőfok sorozat

|

A készítők nem Alfred Hitchcock filmjét, hanem az eredeti regényt veszik majd alapul.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch egy újabb krimis kém-thrillerbe tenyerelhet bele, ami akár az elkövetkező idők legizgalmasabb és legfeszesebb sorozata is lehet. Legutóbb a The Courier kapcsán számoltunk be arról, hogy Cumberbatch egy kémtörténetben fog szerepelni, most pedig ezt a sort folytathatjuk tovább. A 39 lépcsőfok egyike azon történeteknek, amiket már számtalan alkalommal láthattunk filmen, tévében, sőt színpadon is, de mindig érkezik egy-egy újabb adaptáció. Viszont ez a mostani új darab nem csak Cumberbatch miatt keltheti fel sokak érdeklődését.

Hirdetés

A 39 lépcsőfok (39 Steps) összes adaptációja közül máig Alfred Hitchcock 1935-ben megjelent filmje emelkedik ki a leginkább, persze nem véletlenül. Egy feszes, izgalmas, akcióval és suspense-szel teli alkotást csodálhatunk benne, ami mellett az összes többi egyszerű iparos munkának tűnik. Az új Cumberbatch-féle verzió viszont nem a Hitchcock-film babérjaira szeretne törni, hanem az eredeti, John Buchan által írt regényt veszi alapul. És amellett, hogy az angol színész lesz az egyik vezető producere is az egyelőre csatorna nélküli sorozatnak, A visszatérő, az Overlord és Az éjféli égbolt írója, Mark L. Smith hozza tető alá a projektet. Segítségére pedig a Patrick Melrose egyik rendezője, Edward Berger fog érkezni.

Mindezek abszolút bizakodásra adnak okot, reméljük, nem kell majd csalódnunk semmiben sem. Ti mit gondoltok, ennyi alapján érdekel már titeket a projekt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.