Hirdetés

Black Adam - ekkor kezdődhet el a forgatás

|

Legalábbis Dwayne Johnson szerint.

Hirdetés

Miközben a Shazam! film már gőzerővel alakulóban van, melynek nem csak a szereplőgárdája ismert, de a forgatás is zajlik már egy ideje (sőt, egy szinopszisunk is már van róla), addig sajnos a Black Adam filmről ez nem igazán mondható el. Annyi biztos, hogy a karaktert maga A Szikla, Dwayne Johnson fogja életre kelteni, viszont sem más karakterekről, sem a premierdátumról nincs még érdemi információ.

Hirdetés

Korábban ugyan pletyka szinten felmerült, hogy a karakter először az Öngyilkos Osztag (Suicide Squad) 2. részében tűnhet fel, de ezt a Warner azóta sem erősítette meg. Most azonban végre hírt kaptunk a projekt felől, méghozzá magától Johnsontól. A színésszel a Yahoo készített egy interjút a napokban, melyben arról kérdezték, hogy tudna-e bármilyen friss infót adni a filmről, aki ennyit árulhatott el:

Sajnos kicsit lassabban haladnak a dolgok, mint ahogyan azt szeretnénk. De már van egy forgatókönyvünk, ami nekem nagyon tetszik, viszont van még mit csiszolni rajta. De folyamatosan  ezen dolgozunk, és ha minden jól alakul, akkor valamikor 2019-ben már el is kezdődhet a forgatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.