Hirdetés

Járványügyi filmplakátokkal hívják fel a figyelmet az otthonmaradásra

|

A legnépszerűbb rajongói poszterekért felelős Bosslogic humorát még a vírus sem tudja gátolni.

Hirdetés

Halljuk a rádióból, látjuk a tévében, az interneten és az egyéb virtuális felületeken, hogy folyamatosan hívják fel a figyelmet a koronavírus terjedésére, ezért külön kérnek mindenkit: csak a legsürgősebb esetben lépjünk az utcára, hagyjuk el otthonainkat. Emögé nemcsak milliónyi ember, színész, sztár és influencer is beállt, de olyan tartalomgyártók is, mint például Kode Abod, vagyis ismertebb művésznevén, Bosslogic. A rajongói posztereivel nagy népszerűségre szert tevő grafikus is ki szerette volna venni a részét a felhívás nyomatékosításában, emiatt a minap új, járványügyi filmplakátokat posztolt ki a hivatalos Instagam-oldalán.

Hirdetés

Többek között olyan blockbusterek posztereit alakította át a "social distancing" jegyében, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, a Star Wars: Skywalker kora, a Halálos iramban 9. vagy éppen az idei legjobb film Oscar-nyertes Élősködők. Mindegyikkel kapcsolatban az a poén, hogy senkit nem látni rajta, ezzel is azt szerette volna sulykolni, hogy mindenki maradjon otthon, ne mozduljon. És hát ha az összes Bosszúálló, Aquaman, de még maga Joker is inkább a négy fal között maradt, akkor mi is kövessük a példájukat. (Azért reméljük, Bosslogic egy külön, nyugdíjasoknak szánt posztert is készít a közeljövőben.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goodnight world! #staysafe #stayhome

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stocking up!

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tell everybody!

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Nektek melyik poszter tetszik a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.