Hirdetés

Christian Bale majdnem csatlakozott a Star Wars világához

|

A néhai Batmant nem sok választotta el attól, hogy feltűnjön a messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

Bár még mindig a mozikban van Az utolsó Jedik (mely a vártnál jóval megosztóbbra sikeredett a rajongók körében), nem szabad elfelejteni, hogy alig pár hónap múlva máris visszatérünk a messzi-messzi galaxisba, hiszen májusban érkezik a következő spin-off, a Solo: Egy Star Wars-történet. A fiatal Han életét bemutató filmben szerepet kapott Woody Harrelson is, aki a csempész mentorát alakítja majd, ám rajta kívül felmerült egy másik remek színész neve is a film kapcsán, aki nem volt más, mint Christian Bale.

Hirdetés

A színész ezt egy podcast-beszélgetésben fedte fel nem is olyan rég, melyből kiderült, hogy bizony őt is megkeresték egy ajánlattal az akkori rendezők, Chris Miller és Phil Lord (akik azóta távoztak a projekt éléről), de az egykori Batman nemet mondott.

Igen, kaptam egy nagyon csábító ajánlatot. Nemcsak arról van szó, hogy szeretem ezeket a gyerekkoromba visszarepítő filmeket, hanem régóta jó kapcsolatot ápolok Kathleen Kennedyvel (a Star Wars-filmeket készítő Lucasfilm elnöknője) és Frank Marshall-lal, hiszen velük készítettük annak idején A nap birodalmát. Voltam megbeszélésen, és remélem, hogy a jövőben is lesznek majd még hasonlók.

Vagyis Bale nem zárkózik el attól, hogy később tényleg szerepeljen egy Star Wars-filmben. Talán csak Rian Johnson megkeresésére vár az új trilógia kapcsán? Nem tudjuk, ám a podcastből az is kiderült, hogy hatalmas rajongója a világnak, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy fogjuk még hallani az ő nevét a Star Wars-szal kapcsolatban:

Hatalmas Star Was fan vagyok. Még mindig megvan otthon az Ezeréves Sólymom, és van egy AT-AT-m is. A lányom első szerelme Darth Vader volt, és teljesen odavan Darth Maulért is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.