Hirdetés

Daisy Ridley lehet az új Batgirl?

|

Érkezett egy érdekes pletyka a Warner Bros. készülő filmjével kapcsolatban.

Hirdetés

Sokat nem tudunk még a Warner égisze alatt készülő Batgirl filmről - annyira nem, hogy még konkrét rendezőt és címszereplőt sem találtak eddig. Mindössze találgatások mennek nagyban, pletykák, de a We Got This Covered forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a modern kori Star Wars-trilógia (Az ébredő Erő, Az utolsó Jedik és a Skywalker kora) nő főszereplője, vagyis az imádnivaló Daisy Ridley az egyik, aki eljátszhatná Barbara Gordont, alias Batgirlt - a másik kiszemelt pedig állítólag a 13 okom volt színésznője, Katherine Langford. Az oldal úgy tudja, hogy a kiadó hamarosan bejelenti a castingot. A hír még nincs megerősítve, de mi kifejezetten szimpatizálnánk ezzel a szereposztással.

 

Hirdetés

A Warner az esetleges címszereplőn kívül még a rendező kérdésében maradt adós, hiszen gyakorlatilag semmi hír nincsen afelől, hogy kit szeretnének jelenleg a direktori székbe. A film bejelentésekor még úgy állt a dolog, hogy az első két Bosszúállók-mozi rendezője, Joss Whedon lenne a befutó (mind íróként, mind rendezőként), aki még félig-meddig rá is bólintott a dologra, majd mégis visszalépett a következővel alátámasztva döntését:

"…egyszerűn nem találtam egy rendes sztorit."

Emiatt a stúdió egy másik irányba ment el, ami mindössze annyit takar, hogy jelenleg még nem foglalkozik azzal, hogy ki lenne az ideális rendező a Batgirl filmnek, hanem egyelőre a forgatókönyvet szeretné tisztán, készen látni. Amire nagy az esély, hiszen miután Whedon kikerült a képből, a Warner leszerződtette Christina Hodsont, akinek neve még lehet üres fülekre talál, de ne feledjük, hogy neki köszönhettük az egyetlen értékelhető Transformers-filmet (Űrdongó), valamint ő írja a 2020-ra esedékes Birds of Prey mozit is. Az írónő így nyilatkozott a munkával, illetve a karakterrel kapcsolatban:

"Imádom ezt írni. Nyugodtan elmondhatom, hogy örömömre szolgál ezzel foglalkozni. Imádom ezt a karaktert. És mindennap találok olyan új dolgokat vele kapcsolatban, amikbe azonnal beleszeretek és izgatott leszek miattuk."

Ti mit szólnátok egy ilyen Batgirl mozihoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.