Hirdetés

David Ayer már a Suicide Squad folytatásán dolgozik

|

A Suicide Squad miatt sokat szidott rendező, David Ayer máris elkezdett dolgozni a képregényes rosszfiúk kalandjainak folytatásán, bár még hivatalosan nem rendelték be a projektet.

Hirdetés

A kritikai össztűz, és a nézők vegyes véleménye ellenére úgy tűnik, hogy a Suicide Squad - ami a Rotten Tomatoeson a Batman Superman ellen (27%) százaléka alá került 26%-kal - képes lesz nyereséget generálni a stúdió számára, miután egy hétvége alatt 266.9 millió dollárt szedett össze. Valószínűleg a folytatás - pénzügyileg - már kevésbé lesz rózsás, de ez még pont elegendő lesz ahhoz, hogy a Warner Brosnál rábólintsanak a folytatásra.

Hirdetés

Aminek történetén David Ayer, a Suicide Squad rendezője máris dolgozik, ami nem meglepő a film nyitott befejezése után. Az már más kérdés, hogy valóban jó ötlet-e Ayer kezébe adni a dolgokat, hiszen elég egyöntetű a konszenzus arról, hogy a befogadói negatív visszhangért részben az ő vállát nyomja a felelősség.

A DC képregényes filmuniverzum az elkövetkezendő években több filmmel is ostromolni fogja a mozikat, és egyelőre két dátumhoz sem köthető konkrétum: 2018 október 5-én és 2019 november 1-jén is érkezik DC-s palánta. Rengeteg a kérdőjel ezekkel kapcsolatban, főleg hogy újabban már az Acélember 2-ről is pletykálgatnak, de nem lehet kizárni, hogy a Suicide Squad pár éven belül visszatér egy újabb öngyilkos küldetésre.

Persze az egész menetrendet teljesen felforgathatja, ha a jövőre érkező két DC-s film, a Wonder Woman, illetve az Igazság Ligája is szintén megbukik a kritikusoknál és a nézőknél, úgyhogy most nagy nyomás helyeződik mindkét projektre. Ugyanakkor a Batman Superman ellen és a Suicide Squad minőségét papíron nem lesz nehéz megugrani. Sajnos azonban eddig a DC franchise ilyen téren rendre negatív meglepetést szerzett nekünk. Ti azért kíváncsiak lennétek a Suicide Squad folytatására?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.