Hirdetés

Egy új A majmok bolygója trilógiával tervez a Disney

|

A stúdió állítólag nagy reményeket fűz az új Wes Ball-féle filmhez.

Hirdetés

Még fel sem ocsúdtunk a 2010-es évek A majmok bolygója trilógiájának záródarabjából, a Disney már fel is vásárolta a 20th Century Foxot, majd jött a váratlan bejelentés, miszerint hamarosan újabb filmmel bővül a franchise. A rajongók kezdeti sokkját és dühét csillapítandó, hamar kiderült, hogy nem egy újabb reboot van készülőben, hanem inkább egy folytatás, mely Cézár örökségét mutatná be.

Hirdetés

A projekt rendezésével Wes Ballt, Az útvesztő filmek rendezőjét bízták meg, aki nemcsak a rendezői, hanem az írói feladatokat is ellátja. Ball nem is volt rest rászánni a bezártságban töltött elmúlt éveket a szkriptre, melyről év elején érkezett hír, miszerint hamarosan elkészülhet a végleges verzió. A stúdió azonban már eddig is kapott vázlatokat a koncepcióból, és a Deadline értesülései szerint a Disney az eddigi látottak alapján nagyon bizakodó, hogy Ball filmje egy újabb trilógiának ágyazhat majd meg.

A Disney láthatóan teljesen másképp viszonyul A majmok bolygója franchise-hoz, mint a Foxtól megszerzett többi filmhez. Az Avataron, illetve a Marvel-képregényfigurákon kívül idáig minden más tartalom (Prey, Alien) a Hulu streamingplatformon kötött ki, de gyaníthatóan Ball filmje is majd jól megérdemelt módon a mozikban fog kikötni valamikor 2023 végén vagy később.

Ti néznétek még több filmet majmok bolygójából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.