Hirdetés

Egyre több színész követeli a Snyder Cutot Az Igazság Ligájából

|

Az Igazság Ligája szinte minden egyes főszereplője beállt már azon mozgalom mögé, amely követeli a film Zack Snyder által megálmodott változatot.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt mutatták be a produkciós bukkanókkal küszködő Az Igazság Ligáját, amelynek végeredménye nem igazán nyűgözte le a rajongókat. Zack Snyder személyes okok miatt kényszerült otthagyni a filmet a forgatás közepén (legalábbis ez volt a hivatalos indok), amit végül Joss Whedon fejezett be és alakított némileg át az utóforgatások során.

Hirdetés

Régóta terjeng már a szóbeszéd arról, hogy Snyder a stúdiótól függetlenül összehegesztette a saját változatát, ami állítólag egy sokkal jobb film annál, mint amit a mozikban láthattunk. A Snyder Cut mozgalom mára talán már elhalt volna, de mindig akad valaki, aki olajat önt a tűzre. Amellett, hogy már maga Snyder is pedzegette, hogy valóban létező dolog ez a film, most legújabban a film Batmanjét alakító Ben Affleck, valamint a Wonder Womant megformáló Gal Gadot is beálltak a Snyder Cutot követelők sorába.

Gadot tweetjét maga Snyder is tovább osztotta azzal a szöveggel, hogy "Az ősi amazóniai csak nem tévedhet". Korábban már Jason Momoa (Aquaman) és Ray Fisher (Cyborg) is tettek hasonló nyilatkozatokat, így az Igazság Ligájából csupán Ezra Miller és Henry Cavill nem követelte még Snyder verzióját. Előbbi nem is igazán aktív a közösségi médiában és a Flash filmet is egyfolytában káosz övezi, míg utóbbit most leginkább a The Witcher sorozat foglalja le, noha elmondása szerint nem mondott még le Superman szerepéről.

Bizakodásra adhatott okot a Snyderistáknak Affleck és Gadot egyazon napon közzétett tweetje, ami akár egy hivatalos népszerűsítő kampány első lépésének is tűnhetett. Hogy lelombozzam a kedélyeket a Warner Bros. tisztán kifejezte, hogy nem szeretnék bemutatni Az Igazság Ligája Snyder-féle változatát. Ennek az oka pedig igen egyszerű. Olyan dollármilliókba kerülne annak a filmnek a véglegesítése és kiadása, ami szinte kizárt, hogy profitot hozzon.

Lehet, hogy Zack Snyder összerakott egy filmet azokból az anyagokból, amiket annak idején leforgatott, de azok a felvételek távol állnak attól, hogy készen legyenek egy ilyen vizuális effektekkel teli filmnél. Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a film zenéjét is minimum foltozgatni kellene helyenként, hacsak nem teljesen átkomponálni némely egységeit, akkor lassan tényleg olyan összegeknél járhatunk, amiből egy teljesen másik alkotás büdzséje is kijönne. Így hát hiába kíváncsiak sokan Snyder víziójára, a döcögős start után a stúdió okosan inkább a jövőbe tekint és abba öli a pénzét, ami megtérülő befektetésnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.