Hirdetés

Elkészülhet egy Moneypenny James Bond spin-off

|

Az MI6 legnépszerűbb titkárnője, Naomie Harris nyilatkozott az esetleges film kapcsán.

Hirdetés

Habár a törzsgyökeres rajongók már tűkön ülve várják, hogy lássák, miként fog akciózni kedvenc titkos ügynökük a jövőre érkező új James Bond-filmben, a No Time To Die-ban (aminél a magyar fordítás sem sikerült annyira megkapóra: Nincs idő meghalni), a többiek vagy Daniel Craig korát, vagy a karakter konzervatív megjelenését kifogásolják. Az utóbbira idén már kaptunk egy komolyabb félreértést is, miszerint sokan azt hitték, hogy a közeljövőben James Bondból fekete nő lesz (aztán kiderült, az emberek döntő többsége csak szalagcímeket olvas), és hellyel-közzel ezzel kapcsolatos interjút adott nemrégiben az MI6 titkárnője, Naomie Harris.

Hirdetés

Harris (aki egyébként nagyban esélyes egy másik gonosztevő szerepére a Venom folytatásában) a CoomingSoon.net nevű portállal beszélgetett a minap, amely egyhamar Eve Moneypenny karakterére fókuszálódott, így feltették neki azt a kérdést is, hogy a producerek nem gondolkoznak-e abban, hogy őt léptessék elő az új 007-es ügynökké. Harris így nyilatkozott:

"Éppenséggel Barry Jenkins, a Holdfény rendezője mondta azt, hogy ő mindig is szeretett volna egy Moneypenny spin-offot, szóval benne van a pakliban. (…) Összekötöttem őt Barbarával [Broccoli - a James Bond-filmek executive producere], el is beszélgettek, és habár eddig semmi nem történt az ügyben, de ugye, sosem tudhatod."

Barry Jenkins nevét nemcsak az Oscar-díjas Holdfény miatt lehet ismerni, hanem az Orvosság búbánatra vagy éppen a tavalyi nagy sikerű Ha a Beale utca mesélni tudna című alkotásokról. Hogy Jenkins mennyire tudna korrekt akciófilmet rendezni, erről még csak találgatások vannak, hiszen ez a műfaj (sok másikkal egyetemben) kimaradt a filmográfiájából, de meg kell hagyni, érdekes vállalkozás lenne. Harris pedig abszolúte megállná a helyét akciósztárként, elég csak a Skyfallra vagy annak kevésbé minőségibb folytatására, a Spectre - A fantom visszatérre gondolni.

Szerintetek lenne potenciál egy Moneypenny filmben, vagy csak erőlködés lenne mindenki részéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.