Hirdetés

James Bond titkárnője lehet Sikoly a Venom folytatásában

|

A folytatásban Eddie Brock tényleg emberére akad - pontosabban embereire.

Hirdetés

Még idén nyáron tudtuk meg, hogy a kritikusok által kevésbé szeretett, de a nézők által imádott Venom folytatását nem más rendezheti, mint A majmok bolygója sztárja, Andy Serkis. Kevesen tudják, de Serkis az utóbbi időben a rendezés felé kezd kacsingatni, és habár még nem tett le az asztalra túlzottan jó filmet (Lélegzetvétel vagy a Maugli), azért bízunk benne, hogy hamar megtalálja a saját hangját ebben a szakmában is. A Venom 2. kapcsán pedig egy másik információ is kiderült a minap, miszerint a főszereplő Eddie Brocknak nem csak az első film stáblistájában feltűnt Vérontóval kell majd szembenéznie, hanem egy másik veszélyes gonosszal is.

Hirdetés

Ez a gonosz nevezetesen nem más lesz, mint Sikoly (angolul Shriek), akinek neve talán süket fülekre találhat a hazai közönségnél, hiszen eddig csak a képregények hasábjain találkozhattunk vele. Most viszont nagyon úgy fest a helyzet, hogy a folytatásban összeáll Vérontóval (csakúgy mint a képregényben), és együttesen szállnak szembe Venommal. Az ő különleges képessége az, hogy képes kontrollálni a hangokat, zörejeket, és ha ismerjük a szimbióta egyetlen gyenge pontját, akkor a személyében tényleg emberére akad majd Eddie.

Sikoly karakterére pedig egy sokak számára ismert színésszel folytat tárgyalásokat jelenleg a Sony, aki nem más, mint a Skyfall óta James Bond pártját fogó Naomie Harris. Őt a 007-es mozik mellett olyan alkotásokból ismerhetjük, mint a Dannie Boyle rendezte 28 nappal később, a Mélyütés vagy éppen az alakításáért Oscar-, valamint Golden Golbe-díjra jelölt Holdfény. Harris és Serkis pedig nem lesznek ismeretlenek egymás számára, hiszen a tavalyi, netflixes Maugli kapcsán már dolgoztak együtt. Mi pontosan ezen példák miatt nagyon bizakodunk abban, hogy ha Harrisnél landol a szerep, akkor egy erős alakítással örvendeztet meg minket - persze ha a forgatókönyvírók rendes karaktert írnak neki.

Ti mit gondoltok, jó választás volt a szerepre, vagy mást szemeltetek ki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.