Hirdetés

Érdekes információkat tudtunk meg Sylvester Stallone szuperhősfilmjéről

|

A mozihoz már a rendezőt is leszerződtették, és a forgatókönyv is készen van.

Hirdetés

Sylvester Stallone nem pihen - neki üresen hagyták a szótárában a "nyugdíjas" kifejezést, így máris egy újabb projekten dolgozik gőzerővel, miután múlthéten mozikba küldte a Rambo-sorozat legutóbbi epizódját, az Utolsó vért, amivel elviekben búcsút intett a karakternek. Jelenleg pedig egy egyelőre érdekes filmen ügyködik az idén 73 éves legenda, amiből még bármi kisülhet. Ez a projekt a Samaritan (magyarul Szamaritánus) címen fut, amiről még februárban számoltunk be elsőként, viszont akkor nem nagyon osztottak meg velünk sok mindent. Ellenben a minap érdekes információk cseréltek gazdát a mozival kapcsolatban, melyek ha nem is teljes mértékben, de meggyőző hatással bírnak.

Hirdetés

A Samaritan nem fog annyira kapcsolódni a manapság nagy népszerűségnek örvendő szuperhőskultuszhoz, elviekben szakítani fog a zsáner meghatározó elemeivel, és egy sokkalta sötétebb tónusú sztori fog kikerekedni belőle. A thriller besorolással is számon tartott film egy huszonéves fiú történetét mutatja be, aki egy kvázi öngyilkos küldetésre vállalkozik, miután fejébe vette, hogy a több mint 20 éve eltűnt, tragikus balesetben mentálisan megsérült szuperhőst (Stallone) szeretné megtalálni, hiszen szerinte még az élők sorát tapossa. A forgatókönyvet Bragi F. Schut jegyzi, aki kapcsán ne magatokat okoljátok, ha nem hallottatok még felőle; eddig olyan alkotások szövegkönyvéért felelt, mint a Boszorkányvadászat, A küszöb vagy éppen a Végtelen útvesztő. Vele ellentétben a leigazolt rendező már sokkal több reménykedésre adhat okot.

A filmért felelős MGM Julius Avery-t szerződtette le a projekthez, akinek többek között az Ewan McGregor-féle Fenegyereket, a Yardbird-öt, valamint a tavalyi év egyik legmeglepőbb horrorját, az Overlordot is köszönhetjük. Avery stílusa és munkamorálja lehetséges, hogy jó filmmé varázsolná a Samaritant, és mi nagyon reméljük, hogy ez így is lesz, de ne igyunk előre a medve bőrére.

A Samaritan (ha minden jól megy) jövő év végén kerül majd az amerikai mozikba, és Sly neve lehetséges, hogy elég meggyőző lesz, hogy idehaza is nagyvászonra kerüljön. Ti mit szóltok, tetszetős eddig az ötlet vagy már eleve bukásszagot éreztek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.