Hirdetés

Samaritan - az MGM-nél landolt Sylvester Stallone szuperhősfilmje

|

A legendás színész egy rendhagyó szuperhősfilmben alakít majd főszerepet.

Hirdetés

A következő években sem tervez visszavenni a tempóból Sylvester Stallone. A már 72 éves színészt nemrég láthattuk a Creed 2. részében, idén pedig még érkezik a Rambo 5. részével, a Szupercella is kap még egy folytatást, ráadásul A feláldozhatók 4. része is már bejelentésre került. Most pedig az is kiderült, hogy hamarosan szuperhősnek áll a zsáner egy rendhagyó, sötét tónusú filmjében. 

Hirdetés

Az MGM stúdió ugyanis a napokban bejelentette, hogy megszerezték a Samaritan címet viselő alkotás megfilmesítési jogait, melyben a színész a főszerep mellett a produceri munkálatokat is elvállalta, hiszen a stúdió Stallone produkciós cégével közösen fogja tető alá hozni a filmet. A sztorit Bragi F. Schut (Végtelen útvesztő) jegyzi, melynek középpontjában egy fiú áll, aki felfedezi, hogy egy szuperhős, aki 20 évvel ezelőtt egy hatalmas összecsapásban eltűnt, még mindig életben van.

Hogy pontosan mikor érkezhet a film egyelőre még nem tudjuk, de a forgatást még idén el szeretnék kezdeni, így valószínű, hogy 2020 második felében kerülhet erre sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.