Hirdetés

Ezek a filmek voltak a legjobbak 2021-ben a Letterboxd felhasználói szerint

|

Még egy kis visszatekintő a tavalyi évre.

Hirdetés

A 2021-es filmévre visszatekintve mindenkinek megvan a maga véleménye arról, hogy melyik alkotások voltak az év legjobbjai. Viszont azt is szórakoztató utólag megnézni, hogy mely filmek érdemelték ki a legnagyobb dicséretet a közönségtől, és sikerült kiemelkedniük az év számtalan bemutatója közül.

Hirdetés

Az IMDb-nek már több listáját is bemutattuk, most azonban egy kevésbé elterjedt oldal, a Letterboxd  állította össze a felhasználói értékelések alapján 2021 tíz legmagasabbra értékelt filmjét. Az oldalon ugyanúgy lehet filmeket és sorozatokat értékelni, mint az IMDb-n, annyi változtatással, hogy minden film csak 1-5-ös skálán pontozható, valamint a regisztráció után bármelyik általunk megtekintett filmről azonnal írhatunk saját kis beszámolót. Emellett teljesen felhasználóbarát az egész felület is, filmrajongóknak kötelező oldal lehet. De legyen ennyi elég is, lássuk, mi volt az oldal értékelései szerint a tíz legjobb film.

10. The Rescue (4,00/5)

9. West Side Story (4,02/5)

8. Judas and the Black Messiah (4,03/5)

7. Dűne (4,05/5)

6. Licorice Pizza (4,11/5)

5. A világ legrosszabb embere (4,11/5)

4. Summer Of Soul (…Or, When The Revolution Could Not Be Televised) (4,16/5)

3. C'mon C'mon (4,19/5)

2. Drive My Car (4,19/5)

1. Pókember: Nincs hazaút (4,29/5)

Ezek lettek volna tehát 2021 legjobb alkotásai a Letterboxd felhasználói szerint. Színes lista állt össze, annyi szent. Ti egyetértetek ezzel a rangsorral?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.