Hirdetés

Az IMDb olvasói szerint ezek voltak 2021 legnépszerűbb filmjei

|

A tízes listára néhány meglepő cím is felkerült.

Hirdetés

Ugyan az évből még hátravan három hét, és két gigászi premier a Pókember: Nincs hazaút, valamint a Mátrix: Feltámadások képében, az internet legnagyobb filmes adatbázisa, az IMDb már nyilvánosságra is hozta, hogy mely 2021-ben bemutatott mozis vagy streaminges filmek voltak a legnépszerűbbek az oldalukon.

Hirdetés

A lista a IMDbPro MOVIEmeter számlálója alapján került összeállításra, amely azt figyelte, hogy melyik idei filmek voltak folyamatosan a legnépszerűbbek az IMDb-felhasználók körében. Az összeállítás tehát nem kritikusi vagy felhasználói értékelésen alapszik, hanem a havonta több mint 200 millió egyedi látogatóból álló összesített oldalmegtekintéseken. Azaz azon, hogy az emberek melyik film profiljára kattintottak, vagy kerestek rá a legtöbbet.

Ez alapján a tízes lista első három helyezettje a Dűne - The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag - Örökkévalók trió lett. Őket követi sorrendben:

Valószínűleg a bevezetőben említett két gigaprodukció azért nem került fel a listára, mert még nem mutatták be őket a mozik. Hiszen meglepő lenne, ha két ekkora hype-ot generáló cím nem férne fel egy ilyen listára. Ezért kíváncsiak lennénk majd egy frissített listára is az év végén. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.