Hirdetés

Feltámadhat a Sherlock Holmes 3?

|

Újra életjelet adott magáról a régóta fejlesztési pokolban tengődő projekt.

Hirdetés

Hihetetlen, de már több mint 10 éve, hogy mozikba került a Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes 2.: Árnyjáték, amelynek a vége akkor erősen azt vetítette előre, hogy a karakter visszatér még egy harmadik kalandra is. Ehhez képest a várva várt film azóta sem érkezett meg, és bár az évek során néha voltak arról hírek, hogy készül, idáig sajnos ez nem következett be. De talán majd most?

Hirdetés

Az év elején Downey-t megkérdezték egy podcast során, hogy mi a helyzet Sherlock Holmes 3-mal, amire a színész azt válaszolta, hogy "minden készül körülötte", és hogy szívesen dolgozna újra együtt Jude Law-val. Ez egy ilyen nesze semmi, fogd meg jól válasznak tűnt, nemrég azonban a film rendezőjeként továbbra is a fedélzeten lévő Dexter Fletcher is nyilatkozott a Collidernek, amelyben optimizmusát fejezte ki a harmadik rész elkészülésével kapcsolatban, de elismerte, hogy nincs határozott időbeosztása róla, vagy friss információja a film státuszáról:

A világjárvány teljesen kisiklatta a projektet. De szerintem el fog készülni. El kell készülnie. Sajnos nem tudom, hogy mi a pontos tervezete ennek, ugyanis nincs semmiféle határidő vagy időbeosztás erről, de úgy gondolom, hogy meg kell történnie majd. Ez főleg arról szól, hogy a megfelelő emberek a megfelelő helyen, a megfelelő időben legyenek. Ez a sors egyik kegyetlen fordulata, hogy amikor a világjárvány lecsapott, teljesen szétszórta az embereket a világon, és elválasztotta őket egymástól. De tudom, hogy nagy az érdeklődés az irányába, és biztos vagyok benne, hogy vannak mások is, akik ennek nagyon is tudatában vannak.

Annyi tehát mindenképp kiderült, hogy ezt a filmet is a covid-járvány vágta haza. A Warner Bros. eredetileg még 2018-ban jelentette be, hogy 2020 decemberében kerül mozikba a Sherlock Holmes harmadik része, de ezt előbb 2021 végére módosította a stúdió, majd egyszerűen csak nem érkeztek új hírek a projekt felől, így mindenki ismét eltemette a projektet. 

Idén áprilisban aztán megérkeztek az első bíztató jelek, amikor a Warner bejelentette, hogy a Susan és Robert Downey, Jr. által alapított Team Downey produkciós cég két Sherlock Holmes-sorozaton is dolgozik az HBO Max-ra. Vagyis nagyon is él még ez a világ, és vélhetőleg nem felejtette el a stúdió, hogy adós még egy harmadik résszel a rajongóknak. Bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb (de inkább előbb) tényleg elkészül a film.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.