Hirdetés

Gary Oldman is belebegtette a visszavonulását

|

A színész saját bevallása szerint közel jár már a jól megérdemelt nyugdíjas évekhez.

Hirdetés

Hamarosan nagyon átalakulhat a hollywoodi színészi paletta, már ha az elmúlt hetekben megpendített visszavonulásokat vesszük figyelembe. Jean-Claude Van Damme kezdte a sort, utána jött Bruce Willis tragikus bejelentése, majd Jim Carrey, végül pedig Mark Wahlberg. Míg Willis kivételével a cinikusok beleláthatják, hogy többnyire a hype generálása miatt születhettek a nyilatkozatok, addig most a 64 éves Gary Oldman bejelentése valószínűleg minden korosztály ledöbbentette.

Hirdetés

Oldman a napokban a Deadline-nak adott interjút az éppen futó AppleTV+ sorozat, az Utolsó befutók kapcsán, melyben a színész kifejtette, hogy Jackson Lamb karaktere méltó búcsút jelentene a színészi pályafutásának.

"Minden a fenti nagyembereken és a közönségen múlik, és természetesen a nézettségtől, és hogy mit mond az Apple (a sorozat folytatásáról). De igen, el tudom képzelni magam Jacksonként a következő néhány évre. Abszolúte. Igazából, akik már eleve szerették a könyveket, és elkötelezett hívei voltak Mick Herronnak (a könyv írója), számukra ő már eleve egy ikonikus karakter. Szóval, ha nagy durranással kellene befejezni, akkor az adott lenne, hiszen a visszavonulásom itt van a küszöbön. Igen, el tudnám ezt képzelni."

Bár konkrétumot nem osztott meg, mégis lelombozó olvasni, hogy korunk egyik korszakos színésze is már a nyugdíjas éveivel tervez - az a bizonyos idő ilyenkor jelzi igazán, hogy mennyire rohan előre. Egyelőre azonban még nem kell szomorkodni, hiszen az Utolsó befutók akár több évadot is megérhet az AppleTV+-on, Oldmannel a stábban.

Ti nézitek az Utolsó befutókat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.