Hirdetés

Elindult a Golden Shepherd, szavazz 2017 legjobbjaira!

|

Búcsút intettünk 2017-nek, így eljött az alkalom, hogy házi díjátadónk, a Golden Shepherd keretében megszavazzátok az elmúlt év legjobb filmjeit és filmeseit, összesen 22 kategóriában.

Hirdetés

Mielőtt még elrajtolna a 2018-as Oscar-gála, szeretnénk mi is megtartani a saját kis virtuális és az oldal nevéből fakadóan Golden Shepherdnek elnevezett díjátadónkat, amelyben a ti segítségeteket kérjük, hiszen a közönségdíj csakis a ti véleményeteket tükrözi majd. 

Hirdetés

Összesen 22 kategóriát írtunk össze, ezekben fognak megmérkőzni az általunk kiválasztott esélyesek (tíz név mindegyikben) - és elhihetitek, nem volt könnyű dolgunk az összeállítás közben! Január 3-tól naponta jelentkezünk egy cikkel, amelyekben négy kategóriára szavazhattok majd, kivéve az utolsó három felvonásban, azokban ugyanis "csak" kettőre. Végül a ti szavazataitok alapján kihirdetjük, hogy kik lettek a közönségdíjasok, valamint a szerkesztőségünk tagjai is leadja a voksukat, így mi is ítéletet hozunk majd. A menetrend a következő lesz: 

Január 3.

Legjobb magyar szinkron
Legjobb streaming tartalom
Legjobb magyar film
Legjobb DVD-cím

Január 4. 

Legjobb gonosz
Legjobb hős
Legrosszabb film
Legnagyobb csalódás

Január 5.

Legjobb betétdal
Legjobb filmzene
Legjobb látvány
Legjobb operatőr

Január 6.

Legjobb forgatókönyv
Legjobb feltörekvő tehetség
Legjobb mellékszereplő (férfi)
Legjobb mellékszereplő (nő)

Január 7.

Legjobb blockbuster
Legjobb animációs film

Január 8. 

Legjobb színész
Legjobb színésznő

Január 9. 

Legjobb rendező
Legjobb film

A szavazást január 10-én zárjuk és kihirdetjük a nyertesek listáját is. Tartsatok velünk végig!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.