Hirdetés

Henry Cavill lesz a Hegylakó reboot főszereplője

|

Végül csak egy maradhat, és úgy tűnik, az Henry Cavill lesz.

Hirdetés

Sokak számára Henry Cavill a DC univerzum Supermane, Az U.N.C.L.E. embere Napoleon Solója  vagy Ríviai Geralt a Netflix Vaják című sorozatából, most pedig a Lionsgate legújabb Hegylakó-filmjének főszerepét is megkapta. A filmet Chad Stahelski rendezi, aki a John Wick-szériával robbant be.

Hirdetés

Egyelőre nem világos Stahelski koncepciója, hogy filmje remake lesz-e vagy egy teljesen új oldalról közelíti meg a történetet, vagyis az sem tisztázott mennyire fogja Cavill újraalkotni a halhatatlan Connor MacLeod karakterét, akit először Christopher Lambert játszott. Az eredeti, 1986-os filmben Lambert egy 16. századi skót férfi bőrébe bújt, akinek a csatatéren elszenvedett sérülésébe bele kellett volna halnia, azonban csodával határos módon felépült. MacLeod ősellensége Clancy Brown, az orosz Kurgan, míg mentora Sir Sean Connery, aki Juan Sánchez-Villalobos Ramírezt, a spanyol halhatatlant alakítja. Kalandjaik annyira népszerűek voltak, hogy egész franchise kerekedett belőlük, beleértve a folytatásokat és a két televíziós sorozatot is.

Cavill jelenleg a Vaják második évadán, valamint a tavalyi Enola Holmes-film folytatásán dolgozik. Mindkét produkció a Netflix számára készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.