Hirdetés

Hivatalos fotó érkezett a Netflix Splinter Cell sorozatához

|

Sokak egyik kedvenc videojátékos karaktere köszön vissza ezen a képen.

Hirdetés

Tavaly nyáron érkezett a nagy bejelentés, ami sokunk szívét dobbantotta meg, miszerint sorozat készül a Splinter Cellből. Aki nem ismerné, ez egy anno igencsak sikeres videojáték-széria volt a Ubisoft égisze alatt, aminek az ötletadója Tom Clancy volt (az ő történetei és általa inspirált regények ihlették a sorozatot). A lopakodásra és a kémkedésre helyezték a játékok hangsúlyát, megfejelve ezeket pattanásig feszült atmoszférával és csavaros, hidegháborút idéző történetekkel. Mindez pedig egy nagyszerű alapként tud szolgálni egy sorozatnak, amire a Netflix le is csapott tavaly. Most pedig megosztották velünk az első hivatalos képet is.

Hirdetés

A legnépszerűbb streamingplatform által gondozott sorozat nem élőszereplős, hanem animációs lesz, és elnézve az olyan projektjeiket, mint a Castlevania (vagy éppen a közelgő Resident Evil), mindez bizakodásra is ad okot. Plusz ne menjünk el szó nélkül a Splinter Cell sorozat kreátora, Derek Kolstad (John Wick, A Sólyom és a Tél katonája, Senki) mellett sem. A hivatalos fotón a történetek főhőse, Sam Fisher mutatja meg magát, akinek - elnézve állapotát - nem éppen a fiatal éveibe nyerünk majd betekintést. Ez persze csak még ígéretesebbé teszi a projektet.

Hivatalos premierdátum még nem érkezett a Splinter Cell sorozathoz, de annyit már tudni, hogy első körben két évadot (16 epizód) rendeltek be. Ti mit szóltok mindehhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.