Hirdetés

Ian McDiarmid Palpatine visszatérését lebegtette be

|

A színész ködös megfogalmazásából a Sith Nagyúr visszatérése sejlik fel.

Hirdetés

Még februárban számoltunk be róla, hogy Ian McDiarmid szerint a Star Wars még nem végzett sem vele, sem az általa alakított Palpatine-nal. Bár az megerősítésre került, hogy a Skywalker korában a Sith Nagyúr véglegesen megsemmisült, ám tekintve, hogy azóta visszatért az eredeti trilógia környékére a Star Wars-sorozatok fókusza, ez bizony megágyaz annak, hogy Hayden Christensen Darth Vadere mellett hamarosan akár McDiarmid Palpatine-ját is viszont lássuk.

Hirdetés

A színész az Imperial Commissary Collectors Conventionön a következőket osztotta meg a közönséggel, amivel kétségtelenül Palpatine újbóli felbukkanására utalt:

"Hamarosan egy bizonyos sorozat fog debütálni, pont akkortájt, amikorra jómagam is nagyon aktívnak képzeltem el magam a munkában. Hogy látni fogjátok-e a fizikai testemet, arról nem nyilatkozhatok. Viszont mindenképp érezni fogjátok a jelenlétemet."

McDiarmid nyilatkozata alapján természetesen elsőre az Obi-Wan Kenobi sorozat tűnhet befutónak, ám még idén megkapjuk az Andor szériát is, ami történetesen a Galaktikus Birodalom fénykorában fog játszódni, tehát Palpatine is éppen hatalma csúcsán lenne. Akárhogy is, nagyon úgy tűnik, hogy McDiarmid már a februári közleményekor tudott valamit, amit még a rajongók nem. Hogy ennek lehet-e örülni, azt meghagyjuk a kedves Olvasónak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.