Hirdetés

Ilyen lenne Ewan McGregor idős Obi-Wan Kenobiként

|

A legújabb DeepFake videóban arra is fény derül, hogyan alakított volna McGregor az Egy új reményben.

Hirdetés

A #maradjotthon kampány egyik nagy előnye, hogy így olyan dolgokra is juthat idő, amire másképp nem. Például pusztán csak kérdésként felmerülő ötletekre, mint a milyen lenne egy Vissza a jövőbe reboot Robert Downey Jr.-ral és Tom Hollanddal, vagy éppen hogyan alakított volna Mel Gibson a 2015-ös Mad Max: A harag útjában. A DeepFake mágusok legújabb videójukban pedig megmutatják, milyen lenne az Egy új remény Obi-Wan Kenobija, ha Ewan McGregor játszotta volna.

 

Hirdetés

Persze ez egy kicsit csalás, hiszen McGregor (akitől melegen ajánljuk a DVD-n és Blu-rayen frissen megjelent Álom doktort) már három filmben bújhatott a bölcs Ben Kenobi bőrébe, de azok csak a fiatal éveit tették ki a karakternek. A pletykát, miszerint a színész játszhatná el sorozatban is Luke tanítóját az előzmény- és az eredeti trilógia közötti időkben, vette alapul egy Shamook nevű videós, aki gyorsan kreált is egy mindössze másfél perces videót a párosításról. Az ötletet mi díjazzuk, McGregort bármiben el tudnánk képzelni, akár fiatalon, akár öregen.

 

Ti díjaznátok egy Ewan McGregor-féle Kenobi sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.