Hirdetés

Ilyen tartalmak lesznek a Disney+ felnőtt részlegén

|

A Marvel, a Star Wars, a Pixar, a Disney és a National Geographic brandek mellé bekerül a korhatáros tartalmakra fókuszáló Star is.

Hirdetés

Eleinte azt hihettük, hogy a Hulu szolgál majd a Disney+ felnőtt részlegeként, azonban a Disney ezt másként gondolta. A 2020 végén megtartott Investor Day során bejelentésre került, hogy dedikált brand alá szervezik a korhatáros tartalmakat, méghozzá régiótól függően kétfajta módon: Latin-Amerika dedikált appként fogja megkapni 2021 júniusában, viszont Európában, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandban és Szingapúrban a Disney+ részeként debütál a szolgáltatás 2021 februárjában. Magyarországot ez annyiban érinti, hogy 2021 során hazánkban is el fog rajtolni a Disney+, vagyis várhatóan nálunk már a Star is benne lesz a streaming szolgáltatásban.

Hirdetés

A Marvel, a Star Wars, a Pixar, a Disney és a National Geographic mellett így ez a hatodik nagy brand, ami tartalmakkal gazdagítja az előfizetőket. A Star keretében többek között a Disney Television Studios, az FX, a 20th Century Studios és a 20th Television sorozatait és filmjeit nézhetik majd a felhasználók. Nemrég felbukkantak az első címek, amikkel az Egyesült Királyságban elstartol a Star, és bár régiónként számíthatunk majd eltérésekre a tartalomfelhozatalban, azért nekünk is érdemes vetni rájuk egy pillantást: az információk szerint a kínálat részét képezi majd a 24, a Lost, a Született feleségek, az Így jártam anyátokkal, a Szökés, az X-akták, az Atlanta, a Feketék fehéren (Black-ish) és a Die Hard filmek. A Netflixhez hasonlóan itt is külön címkével (Star Original) látják el a saját gyártású tartalmakat, az első két ilyen pedig David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok) drámája, a Big Sky, valamint a Kszi, Simon világában játszódó Love, Victor sorozat lesz. 

Noha a Disney+ tervezett hazai árazásáról semmit sem tudunk, az angoloknál a Star beemelésével emelkednek az előfizetés költségei: jelenleg 5,99 fontot (~2400 forintot) fizetnek havonta vagy 59,99 fontot (~24 ezer forintot) évente érte, a Star bevezetése után viszont 7,99 fontra (~3200 forintra) rúg majd az előfizetés havonta, és 79,90 fontra (~32 ezer forintra) évente. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.