Hirdetés

Íme az új Resident Evil-film első hivatalos képei

|

Végre testközelből is megcsodálhatjuk Claire Redfieldet és Leon S. Kennedyt.

Hirdetés

A nagy és biztató beharangozások ellenére nem áll jól a mostanság megjelent és a közeljövőben megjelenő Resident Evil-filmek és sorozatok szénája. Egyrészről július elején debütált a Netflixen az animációs Resident Evil: Infinite Darkness sorozat, amire még rajongói szemmel sem lehetett azt mondani, hogy jó. Másrészről pedig felfedték a szereplőgárdát a szintén Netflixre érkező, de ezúttal előszereplős szériánál, amely azonnal felborzolta a kedélyeket. Ezek mellett tavaly novemberben vette kezdetét a Resident Evil-mozifilm forgatása, ami egy kvázi reboot is egyben. Ehhez kaptunk már szereposztást, megjelenési dátumot, hivatalos plakátot és most pedig három darab ugyancsak hivatalos képet is.

Hirdetés

A Resident Evil-film (alcíme: Welcome to Raccoon City, azaz Isten hozott Raccoon Cityben) körül egyszerre keletkezett egy biztató és egy aggodalomra okot adó felhő is. Szinte egymást érik a különféle megítélésű információk, minthogy új, a videojátékokhoz hű megközelítést kap, de egyszerre lesz a Milla Jovovich-féle A kaptár-sorozat újragondolása. Vagy éppen Claire Redfield szerepére Kaya Scodelariót castingolták, Leon S. Kennedyére viszont Avan Jogiát. A minap pedig az IGN jóvoltából rántották le a leplet a hivatalos fotókról, amiken végre megcsodálhatunk néhány főszereplőt is (Leon, Claire, Jill Valentine, Chris Redfield stb.). Sőt tisztán látni ezeken, hogy a készítők tényleg hűek maradtak többek között az első kettő Resident Evil-játékhoz, ami azért több rajongó szemében is piros pont lesz.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City idén november végén fog debütálni a mozikban, reméljük idehaza is. Ti mit gondoltok a képek alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.