Hirdetés

Ismét a Marvelnél vannak Megtorló és Jessica Jones jogai

|

Ezzel végleg vége a Marvel és a Netflix koprodukciójának.

Hirdetés

Még 2013-ban kötött a Netflix és a Disney egy több évre szóló egyezséget, amelynek köszönhetően 2015 és 2019 között olyan, többségükben sikeres és közönségkedvenc sorozatokat kaptunk a streamingszolgáltatóra, mint a Daredevil, a Luke Cage, az Iron Fist, a Jessica Jones, a Megtorló, vagy éppen az őket összefogó The Defenders

Hirdetés

Éppen ezért érhetett rengeteg rajongót csalódásként az a hír 2019-ben, hogy a két cég közötti megállapodás nem folytatódik, így egyik széria sem kap további évadokat, a karakterek jogai pedig szép lassan visszaszállnak a Marvelhez. És bár a karakterek többsége már a múlt év során hazatértek, a Comicbook.com nemrég belsős forrásokra hivatkozva megtudta, hogy a napokban már Jessica Jones és a Megtorló felett is újfent a Marvel rendelkezik, ezzel pedig végérvényesen is lezárult a Marvel-Netflix korszaka.

Innentől kezdve most az a kérdés, hogy tervez-e bármit is kezdeni a karakterekkel a stúdió, mert például egy Daredevilért, Jessica Jonesért vagy a Megtorlóért nagyon kár lenne, ha ismét évekig parkolópályára kerülnének. Ha pedig tervben van valami projekt, akkor vajon újracastingolás lesz, vagy a jól bejáratott színészek térnek vissza? Reméljük hamarosan megtudjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.