Hirdetés

A Wonder Woman egyik színésze lehet a Bond 25 főgonosza

|

Korábban még Helena Bonham Cartert pletykálták, ám változott a helyzet.

Hirdetés

Felcsillant a szemünk, amikor júniusban felröppent a pletyka a Mirrornak köszönhetően, hogy közel 20 év után talán ismét egy női gonosz keserítheti meg a mi Bondunk dolgát, azóta viszont rengeteg dolog történt a projekt körül (például Danny Boyle lelépett a film éléről és gőzerővel keresi a stúdió az utódját), ellenben mégsem kaptunk castinghírt a mű antagonistáját illetően. 

Hirdetés

A legújabb információk szerint viszont időközben átalakult a koncepció, így megeshet, hogy nem a korábban pletykált Helena Bonham Carter törhet borsot a 007-es orra alá. A Nationalnak nyilatkozva ugyanis a Wonder Woman egyik színésze, Saïd Taghmaoui (Nyolc tanú, G.I. Joe: A Kobra árnyéka, Érintés, Beépülve: Az Escobar ügy) elárulta, hogy személyesen Danny Boyle választotta ki őt a főgonosz szerepére, mikor még ő csücsült a rendezői székben, viszont mivel elhagyta a fedélzetet, ezért most nem tudja, hogy még mindig ő a kiválasztott-e. Taghmaoui szerint fogalma sincs, hogy ki fogja ledirigálni a 25. James Bond filmet, a producerek pedig még nem biztosak benne, hogy orosz vagy közel-keleti rosszfiút szeretnének-e, így azt az üzenetet kapta tőlük, hogyha a Közel-Kelet lesz a befutó, akkor Taghmaouié a szerep, viszont ha Oroszország, akkor másé.

Bizonyára a Bond 25 új rendezője dönti majd el, hogy melyik opció lesz a nyerő, így már alig várjuk, hogy a Sony Pictures bejelentse a döntését. Boyle egyébként decemberben szerette volna elkezdeni a forgatást, így kíváncsian várjuk azt is, hogy a status quo ellenére tudják-e tartani a menetrendet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.