Hirdetés

Ők esélyesek a James Bond 25 rendezői posztjára

|

Danny Boyle távozásával új kreatív vezetőre van szüksége a következő Bond filmnek, a Sony Pictures pedig van is egy jól csengő kívánságlistája.

Hirdetés

Pár nappal ezelőttig még örömmel néztek a Bond-franchise rajongói a jövő felé, hiszen Danny Boyle foglalt helyet a következő, szám szerint 25. film élén, csakhogy ez egy csapásra megváltozott, amikor kiderült, hogy a rendező kreatív nézeteltérésekre hivatkozva otthagyta a projektet. Mivel az új Bond film teljes egészében Boyle elképzelései alapján formálódott - például az a John Hodge dolgozott a forgatókönyvön, akivel a Trainspotting óta dolgoztak együtt -, ezért egyelőre fogalmunk sincs, hogy mi lesz a projekt sorsa, viszont úgy tűnik, hogy az illetékesek nem vesztegetik az időt, dolgoznak Boyle helyettesítésén. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint négy fő esélyes közül fogják kiválasztani azt, aki levezényelheti majd a Bond 25-öt, ezek között pedig ugyanúgy akadnak akciófilmekben még járatlan, de egyedi látásmódú filmesek, mint ezen a területen már valamilyen formában bizonyított direktorok is. Íme: 

- David Mackenzie (A préri urai, Outlaw King, Hétköznapi pár)

- Edgar Wright (Nyomd, bébi, nyomd!, Vaskabátok, Haláli hullák hajnala, Scott Pilgrim a világ ellen)

- Jean-Marc Vallee (Mielőtt meghaltam, Vadon, Hatalmas kis hazugságok, Éles tárgyak)

- Yann Demange ('71, White Boy Rick, Hulla-ház)

A producerek kívánságlistájáról egyértelműen Wright neve cseng a legjobban és kellő tapasztalata is van az akciózás terén, viszont örömmel megnéznénk azt is, hogy a teljesen más stílusban mozgó Mackenzie és Vallee mit hoznának ki James Bondból. Azt pedig kicsit sajnáljuk, hogy a Mission: Impossible - Utóhatás rendezője, Christopher McQuarrie nem kapott helyet a felhozatalban, pedig éppen most bizonyította rátermettségét Ethan Hunt új kalandjával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.