Hirdetés

Jensen Ackles új részleteket árult el Soldier Boyról

|

A The Boys 3. évadában debütáló színész a karakteréről és a szakállviselés körülményességeiről is megosztott néhány gondolatot.

Hirdetés

Akiknek már nagyon The Boys hiányuk van, azok lassan fellélegezhetnek, hiszen a következő hónapokban dupla dózist kapunk a világból: márciusban az animációs Diabolical érkezik, míg júniusban a fősodor harmadik évada. Utóbbit már csak Jensen Ackles miatt is lehet várni, aki 15 évnyi Odaát után ismét együtt dolgozhat Eric Kripkével, az Odaát egykori, és a The Boys jelenlegi showrunnerével.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Ackles Soldier Boyt fogja alakítani, aki az első amerikai szuperhős volt még a második világháborúban. Az Inside of You podcastben erről a karakterről és a forgatási körülményekről is mesélt.

"Igazából az történik, hogy megtalálnak engem, miután már jó ideje fogságban voltam. Amikor rám találnak, szakállas vagyok, és úgy nézek ki, mint Tom Hanks a Számkivetettben, de aztán rendbe raknak, megkapom a szuperhős jelmezemet és visszatérek a városba. Ő egy nagypapa a '40-es évekből. Harcolt a második világháborúban. Valójában egy goromba, bigott seggarc. Nem öregedik, szóval egy 40 évesnek kinéző, de valójában 80 vagy 90 éves szuperhős. Rengeteg minden van a karakterben, amit látni is fogtok. Igazából azokat kedveli, akik az ő idejéből valók."

Ackles ezután egy igazán vicces részletet is megosztott az általa megnövesztett, majd visszavágott szakálláról.

"Be kell szerezned a különleges szakállra való sampont, aztán a szakállápolót, meg a szakállbalzsamot, meg egyébként van szakállvaj, vax és olaj is. Nem tudtam, hogy ennyi minden van, ez az első élményem ebben a világban, úgyhogy igazából mindenféle típust vettem és kipróbáltam. A fürdőszobám egyik fele már tele volt ezekkel a szakállas sz.rságokkal."

Ackles arról már nem nyilatkozott ennyire direkten, hogy várhatóan milyen hosszú életű lesz a karaktere a The Boysban. Amikor jövőbeli folytatások kerültek szóba, csupán annyit mondott, hogy "a kapu nincs becsukva" ezt illetően. Azonban ez bármit jelenthet, hiszen a második évadban debütáló Aya Cash Stormfrontja is visszatérhet, csak már nem egészben fogja ezt megtenni, annyi bizonyos.

Ti várjátok már a The Boys júniusi premierjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.